„Не вярвате, че може да се организира Сватба за един месец? Всъщност, това е напълно Възможно и ние ще ви докажем!“

Мечтаете за сватба на брега на морето, но страхувате се, че времето ви е ограничено? Не се тревожете, защото Амая Бийч има идеалното решение за вас, предоставяйки възможност за организиране на вашата мечтана сватба за един месец. Ние ви предлагаме ексклузивната промоционална дата 09.09.2023 за две от нашите най-желани зали. „Зала Море“ и „Ресторант на Открито“. И това не е всичко –  от нас ще получите подарък церемония на плажа.

Заедно с нашите партньори от:Сватбена агенция „Парти Сервиз Крис“, фотограф Иван Кацаров  и DJ Service сме готови да осъществим вашите мечти. Като сме съчетали грижливо всички необходими елементи, за да създадем перфектния ден за вас и вашия партньор. От сватбена агенция, фотограф, до диджей и видео заснемане – всичко е вече в нашите ръце.

„Зала Море“ ви предоставя уютна атмосфера, вдъхновена от близостта на морския бряг. Тя е с капацитет до 120 гости и от нея се открива невероятна гледка към Бургаския залив, която добавя настроение и усещане за безкрайността на морето.

Сватбена маса в зала море на брега на морето      Сватбена маса в зала море на брега на морето     Сватбена маса в зала море на брега на морето , булка младоженец, сватба

„Ресторант на Открито“ с капацитет до 120 е перфектният избор за тези, които искат да се насладят на бриза и небето. Ресторантът е разположен на брега на морето, е идеалното място за провеждане на романтични сватби. С уникална атмосфера и непринудена елегантност, този ресторант предлага на гостите възможността да се насладят на специалния ден в неповторима обстановка. А на заден план брегът на морето добавя усещане за романтика, спокойствие и свобода.

ритуална арка в на брега на морето , булка младоженец, сватба. ресторант на открито     ресторант на открито на брега на морето , булка младоженец, сватба, бургас    ресторант на открито на брега на морето , булка младоженец, сватба, бургас

Не остава нищо друго, освен да ни кажете какво точно мечтаете, и ние ще се погрижим за всичко останало. Вярваме, че всеки заслужава сватба, която олицетворява техните уникални желания. Нека амая Бийч ви помогне да направите този момент истински незабравим!

Свържете с нас на: 0893 027 114 или amaya_beach@abv.bg