Двама влюбени отишли при един мъдрец, за да го питат как да запазят връзката си завинаги, така че никога да не се разделят. Мъдрецът им казал да го последват. Дал им два гълъба, за които се грижел, след което им поръчал да вържат краката им един за друг. Мъжът и жената завързали краката на единия гълъб за краката на другия.

Мъдрецът им казал: „А сега ги пуснете да летят“…

Те ги пуснали, но гълъбите не можели да полетят, защото били вързани. През цялото време се мъчили да се освободят и се кълвяли един друг с човките. Мъдрецът казал: „А сега ги развържете и ги пуснете“!

След като свалили връвта от краката им, гълъбите полетели свободно един до друг в необятното небе, споделяйки общия си път. Поуката е много ценна.

Когато се опитваме да се заплашваме, контролираме, обвиняваме и задушаваме, ние не можем истински да се доближим един до друг. Сърцата ни се отдалечават. Но когато си дадем приемане, толерантност, мир и не се притискаме – това ни сближава и ние продължаваме напред един до друг, забравяйки за останалия свят.

Любовта е споделеност. Отдаденост. Честност. Вярност. И безусловно приемане! Ние от „Амая Бийч“ Ви пожелаваме да срещнете и изживеете точно такава любов. За всичко останало може да разчитате на нас! Честит Свети Валентин!