Организираш мечтаната сватба? Топ 10 на най-важните неща при планирането.

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човек. Тя е приказен момент… триумф на любовта… ден, в който всички погледи ще са вперени в теб. За да бъде всичко така съвършено, както в романтичните филми, обаче е нужна детайлна подготовка. Кои са най-важните стъпки, на които да обърнем специално внимание, за да няма стрес и неприятни изненади? Представяме ви топ 10 на най-важните неща при организирането на една сватба.

1.Бюджет и планиране

Най-важното нещо е да се определи бюджетът и да се направи детайлен план. Необходимо е още в началото да се уточни броят на гостите, стилът на сватбата, както и да се разпределят основните разходи по пера.

2. Избор на място

Изборът на перфектната локация играе ключова роля в организирането на съвършената сватба. Място, което да отразява уникалността на булката и в което романтиката и красотата остават печат за цял живот. То трябва да отговаря на вашите очаквания, да бъде удобно и красиво, да има достатъчно капацитет и да ви предлага добро обслужване и качество. Сватбен комплекс „Амая Бийч“ разполага с три тематични зали, които могат да се преобразят изцяло според предпочитанията на младоженците. Те са съобразени с все по-модерните напоследък церемонии сред природата. Без значение дали мечтаете за сватба на брега на морето, церемония сред зеленина и растителност или щуро парти край басейна – „Амая Бийч“ предлага по нещо за всеки вкус и предпочитание.

Разгледайте нашите зали.

  • ресторант Amaya Beach Бургас на плажа море
  • сватба на брега на морето
  • сватба на брега на морето
  • сватба на брега на морето
  • сватба на брега на морето

РЕСТОРАНТ „АМАЯ“

Ресторант „Амая Бийч“ на открито За всички, които искат да счуят стереотипите и да придадат холивудски привкус на сватбеното си тържество, ресторантът на открито „Амая Бийч“ е най-добрият избор. Той предлага възможност да съберете [...]

  • Сватба Бургас море бряг Амая Бийч
  • Изнесена церемония зала парк
  • Изнесена церемония зала парк

ЗАЛА „ПАРК“

ЗАЛА "ПАРК" Разположена сред зеленина и прохлада, зала "Парк" представлява идеалното място за сватба, която съчетава елегантност, природа и вълшебство. Оборудвана е в градински стил, просторна е и разкрива живописна гледка към парка. Интериорът [...]

ЗАЛА „МОРЕ“

ЗАЛА "МОРЕ" Зала „Море“ впечатлява със спираща дъха гледка към морето и капацитет от 120 места. Интериорът на залата е вдъхновен от средиземноморския стил, който придава автентично усещане за спокойствие и красота. Кръглите маси [...]

3. Запазване на дата

Запазването на дата също е нещо, което не бива да се пренебрегва, тъй като предпочитаните дати са ограничен брой и се разграбват като топъл хляб. Разгледайте различни опции, като отделите време за пробни дегустации, резервации и договаряне на условия.

4.Точен списък с гостите и изпращане на поканите

Съставете точен списък с гостите, с които искате да споделите този важен ден. Не забравяйте да включите и необходимите данни за контакт за всеки гост. Изпратете поканите навреме.

5. Професионална фотография и видеозаснемане

Хубавите снимки и видеоклипове са това, което ще ви остане за спомен от сватбата дори и след десетилетия. Не щадете средства за професионален фотограф и оператор. Разгледайте техните портфолиа и се уверете, че техният стил отговаря на вашите предпочитания. Запознайте се с тях предварително, покажете им своите идеи и очаквания.

6. Сватбената рокля и костюма на младоженеца

Изборът на сватбена рокля и костюм за младоженеца трябва да отразява техния стил и индивидуалност. Те трябва да им отиват, да ги карат да се чувстват удобно и красиво, да съответстват на тяхната фигура, както и на темата на сватбата.

7. Декорация на сватбата

Изберете тема, декорация и цветове, които отразяват вашата индивидуалност и създават приятна обстановка за гостите. Може да се съобразите с модните тенденции, да се вдъхновите от любим филм, може да почерпите идеи от Pinterest или да възложите избора на сватбен декоратор.

8. Сватбено меню и сватбена торта

Желателно е да подберете меню, което да предлага вкусни опции за всички гости, да бъде разнообразно и качествено, да съответства на сезона и на темата на сватбата. Тортата трябва изглежда впечатляващо, да е вкусна и да бъде достатъчна за всички гости.

9. Музика и забавления

Музикалното оформление и изборът на песни са важен акцент, който ще определи настроението на сватбата, затова е нужен музикален състав или диджей, който да умее да „улавя“ предпочитанията и умело да редува стиловете. Разгледайте различни опции за забавления като игри за гостите и допълнителни развлечения.

10. Подаръци за гостите

Добавете лично отношение към сватбеното изживяване и покажете уважение и признателност към гостите си. Все повече младоженци избират да подарят персонализирани подаръци за своите гости като магнитчета или сантиментални сувенири за спомен от сватбата.

Сватбата е специално събитие в живота на всеки от нас. Ако бъде планирано с любов и внимание към детайлите, то ще остане като красив спомен не само за вас, но и за вашите гости.