Вижте какви са тенденциите в сватбите за сезон 2024

Авторитетната организация за цветове WGSN в сътрудничество с Coloro – The Color Code определи цвета на 2024 година. Това е мекият оранжев нюанс Apricot Crush, който не само ще даде своя отпечатък в модата и интериорния дизайн, но и ще диктува тенденциите в сватбените тържества през идната година. Нежният прасковен нюанс, излъчващ топлина и оптимизъм, е вдъхновен от красотата в природата и допълнително подсилва усещането за жизненост, баланс и благополучие.

В комбинация със задушевна церемония на открито – на брега на морето или в зелената прегръдка на гората, се очертава да се превърне в тотален хит за сезон 2024. Ето какви са другите тенденции, с които да се съобразите при подготовката на вашата сватбена приказка:

Сватбени рокли

Сватбените рокли през 2024 година ще се отличават със стил, елегантност, дързост, но и изисканост. От типичните за сватбени рокли дантела и тюл, през различните по големина перли до строгите форми с дълъг ръкав – тази година булките ще са като от корица на списание. По-смелите дами могат да заложат на по-нестандартни визии, като: рокли в цвят, рокли с флорален или геометричен принт, рокли с капитониран ефект.

Сватбени букети

Сватбеният букет е един от най-важните аксесоари. Той трябва да подхожда на роклята, на характера на булката и на темата на сватбата. Тенденциите в сватбените букети през 2024 година ще включват тропически цветя, орхидеи, като най-предпочитани ще са тези в актуалния Apricot Crush.

Сватбени локации

Сватбената локация е един от най-важните фактори за успеха на сватбения ден. Тя трябва да бъде комфортна, просторна и подходяща за атмосферата на сватбата. Тенденцията за сватба сред природата ще бъде все по-предпочитана през 2024 година. Сватбен комплекс „Амая Бийч“ разполага с три тематични зали, даващи усещането за свобода, комфорт и досег с природата. Без значение дали ще изберете церемония сред живописната зеленина на парка, сватба на брега на морето или парти край басейна, споменът ще е за цял живот.

Сватбени торти

Сватбената торта е един от най-сладките и очаквани моменти на сватбения ден. През 2024 година се очаква младоженците да заложат на сладки изкушения с необичайна форма – сърце, звезда или цвете, като цветовата гама отново ще е в нежен прасковен нюанс. Все по-популярни стават персонализираните декорации – фотографии, имена, дати и символи.

Сватбената е вълшебен момент в живота на всеки влюбен, затова трябва да се подходи с внимание и отговорност към подготовката. Без значение дали ще се повлияете от модните тенденции или ще заложите на личен почерк и индивидуалност, важно е да помните едно – не оставяйте нищо в ръцете на случайността.

Доверете се на специалисти с доказан опит и отношение към детайла, които ще превърнат вашето сватбено тържество в приказка.

Ако можем, да Ви помогнем със съвет или напътствия, моля свържете се с нас.