Сватбена агенция EventfulDays.

Сезон 2024 ще бъде 9тия сватбен сезон за Сватбена агенция EventfulDays. Имаме щастието да сме ангажирани с това, което обичаме и ни носи радост. И това не се заключва само в украсата на дадено събитие, а в дългосрочно планиране, координация и организация.

Подготовката за един сватбен ден е свързана с множество споделени емоции, разговори, срещи, тревоги, сълзи от радост, запознанства с различни хора и пълни шепи Любов. Сватбите със цялостна организация са едни от любимите ни събития, тъй като ни дават воля да разгърнем себе си и да дадем най-доброто в планирането и координацията.

Изработваме и голяма част от флористиката на сватбите ни и държим да вложим в това творчесво част от самата индивидуалност на младоженците – букети, които се изработват след внимателен и обстоен разговор с булката, аранжировки по зададени стилистични и финансови рамки.

Като агенция, която е локализирана в гр. Бургас, морските сватби са значителна част от нашата работа. Топлата и слънчева част от годината, дава възможността за провеждане на красиви изнесени церемонии около морето. Работим с едни от най-добрите в сватбената фотография, видеография, ди джеи и сватбени локации.

Амая Бийч Крайморие е една от любимите ни , заради добрата комуникация, абсолютно спазване на всякакви договорки и срокове, вкусна храна и добро обслужване.

За нас е важно вашето спокойствие по пътя към мечтаното събитие и затова работим с вашия ритъм и спрямо вашия график. Единственото, което се очаква от вас е да се насладите на сватбения ви ден! А какво по-
забавно, щуро и запомнящо се от една красива сватба на морето!

Ние сме тук и ви очакваме!

„Не е измислица морето, и щастието съществува” Хр. Фотев