„Magnetik Day“ е сред най-добрите сватбени и парти агенции с над 15-годишен опит в сферата на организацията на събития. Влагайки цялата си енергия и емоция, ние се стремим да пресъздадем мечтаната от Вас сватба в реалност. Нашата агенция е малко лукс от първа необходимост, която ще ви спести време, нерви и пари.

Като утвърдени професионалисти с много години опит в планирането на събития, нашата мисия е да Ви помогнем в подготовката на всички детайли, така че в деня на неповторимия празник да се чувствате свободни да изживеете всеки уникален миг, от това заредено с емоции преживяване. Събитията ни се отличават със стилна и изискана визия. Стремим се да следим тенденциите в дизайна и декорацията и бихме ви съдействали с актуални предложения, които да са съобразени с локацията, бюджета и вкуса ви!

Ние смятаме, че всяка сватба е уникална, затова я планираме специално за всяка двойка младоженци. Нашата основна задача е да създадем ден, който да надмине очакванията Ви, а гостите да говорят за това дълги години, като за най-съвършената сватба, на която са били.

Щастливи сме, че Вашето пътуване в океана на семейния живот започва с нас!

Сватбена и парти агенция „Magnetik Day” Ви предлага:

💎 Цялостна организация и декорация на сватбени тържества

💎 Рождени дни

💎 Фирмени и частни партита

💎 Юбилеи и годишнини

💎 Детски партита

💎 Романтични предложения за брак

💎 Ергенски и момински партита

За повече информация се свържете с нас:

Mobile: +359 898 281 949 Петя Пазачева – Стоянова

Адрес:гр. Бургас,ул.Скобелев 10 /площад Кирил и Методий/, ТЦ Кирил и Методий ет.1

Facebook: Magnetik Day

Instagram: magnetiк_day

www.magnetikday.com