Сватбена и парти агенция “Каприз”

Сватбена и парти агенция “Каприз” предоставя услуги по организиране планиране и координиране на сватби, лични и корпоративни мероприятия , базирана в Бургас, работеща в цялата страна.

Сватбена и парти агенция “Каприз” е посветена на създаването на истинското морско сватбено изживяване, както по южното, така и по северното Черноморие. Ако вие с вашата половинка мечтаете за сватба на морето и ви звучи като приказка, не се колебайте да се свържете с нас, за да я разкажем заедно. Тази романтична мечта е реална, изпълнима и напълно възможна.

Екипът ни се състои от млади, ерудирани, идейни професионалисти, които имат за цел да предложат най- доброто, на което са способни, готови да го реализират по перфектен и професионален начин.  Нашата основна цел е да съобразим вашата визия  и да създадем прекрасен празник, който  идеално отразява вас като двойка. Предлагаме индивидуален подход към всеки един клиент, персонализиран дизайн и внимание към детайла. Обожаваме работата си, вършим я с огромно желание и удоволствие и оставяме частица от себе си във всяко едно събитие.

Заповядайте да плануваме, организираме и реализираме най-прекрасната и запомняща се венчавка на морския бряг – романтиката е гарантирана, а гостите ще запазят един незабравим спомен за вашия голям ден.

Сватбена и парти агенция “Каприз” с вкус, фантазия и мисъл за вас!