Сватбата е един от онези прекрасни мигове в човешкия живот, които остават завинаги. Затова всеки човек би искал той да бъде незабравим и уникален. Ние Ви предлагаме цялостно декориране и аранжиране на едно сватбено тържество.

briliantin-agency.com

Сватбена агенция BRILIANTIN е създаденa през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани, както консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, така и на място в BRILIANTIN бъдещата булка може да открие богато разнообразие на булчински рокли и официални рокли, сватбени халки и всички аксесоари, които са нужни за реализацията на Вашето мечтано сватбено тържество.

Голяма част от младоженците, с които работим са от вътрешността на страната или смесени двойки от чужбина, които не веднъж избират к-с „Амая „за своя сватбена локация. Комуникацията на място в BRILIANTIN или дистанционната такава от разстояние с младоженците от други градове, или от чужбина , осигурява спокойствие , сигурност и не на последно място индивидуално отношение, адаптирано към спецификата и тематиката на сватбеното тържество, което планираме с нашите младоженци.

BRILIANTIN си партнира изключително успешно с една от най-подходящите сватбени локации к-с „Амая“. Високият професионализъм, специалното отношение към всеки детайл и непрестанна комуникация, която в годините градим и надграждаме заедно с нашите партньори от к-с „Амая“, винаги е бил ключът към всички наши съвместно реализирани успешни събития.

Водени от желанието да удовлетворим и предпочитанията и изискванията на всички младоженци и като комплимент, че „ Амая е избраното от Вас място за провеждане на вашето мечтано сватбено тържество, BRILIANTIN предлагам специални преференциални условия:

 15 % отстъпка при покупката на булчинска рокля
 10% отстъпка при покупката на официална рокля

С много трепет и вълнение сме в очакване на сватбен сезон 2024, който обещава да бъде изпълнен с много интересни и вълнуващи сватбени тържества, които заедно с партньорите ни от „Амая“ сме готови да реализираме , за да удовлетворим всички ваши очаквания.