Сватбена агенция „Перфекта“

Ние, от сватбена агенция „Перфекта“ Бургас, планираме и реализираме изцяло вашите събития. Чрез нас можете да създадете прекрасни тържества, които да отразяват личността ви или уникалната цел на вашето събитие. Обичаме това, което правим и се гордеем със създаването на незабравими спомени за нашите клиенти и техните гости!

От А до Я за вашата сватба

Можем да си предложим всичко необходимо по планирането и реализацията на сватбеното ви тържество, от самото начало до грандиозния финал. Ще ви помогнем да изберете перфектната за вас локация, ще сформираме най-подходящия екип от професионалисти, ще се заемем с цялостната организация, координация и декорация на събитието.

 • Помощ в избор на локация
 • Сформиране на перфектния екип професионалисти
 • Изготвянето на концепция и сватбен декор
 • Координация на целия екип и всички външни фирми
 • Да сме с вас на всички срещи и огледи
 • Професионалисти, реагиращи бързо на всякакви неочаквано изникнали ситуации

Ние ще сме вашите доверени хора, които ще се погрижат за всяка стъпка от процеса на работа, за да може за вас да остане само насладата от крайния резултат.

Изнесен сватбен ритуал с наш водещ

В лицето на Светлана Пискунова, нашата агенция е една от малкото, които разполагат със собствен сватбен водещ и ритуалчик. С 16-годишен опит като водещ в телевизионни предавания и събития, тя е перфектния избор да зададете романтичен тон на вашето тържество.

 • Собствен романтичен ритуал
 • Опция за адаптиране на ритуала към всяка двойка
 • Гъвкавост при планиране сценария на събитието

Като ритуалчик тя ще се погрижи да усетите красотата на момента със специалния си изнесен ритуал (на български и английски език), който може да адаптира към всяка двойка, за да могат младоженците наистина да се почувстват единствени и неповторими в своя специален ден.

Като водещ на сватбата ви ще ви преведе през всички ритуали, традиции, игри и изненади, които искате да присъстват в тържеството ви.

Декорация

Ще се погрижим да облечете любовта си в материя.
Заедно ще обсъдим предпочитанията ви за тема на сватбата. Ще ви помогнем в създаването на концепция за декор и украса на тържеството ви и ще реализираме общия ни идеен проект до последния детайл, за да сбъднем представата ви за вашия сватбен ден.

 • Помощ при избора на тема и цветове на сватбата
 • Изготвяне на цялостна концепция за сватбен декор
 • Прецизност в изпълнението на проекта

За нас е удоволствие и творческо предизвикателство да създаваме нови и различни визии за всяка двойка, за да отговорим на нейния стил, вкус и индивидуалност. Можем да създадем уютна и интимна визия за малките ви тържества или елегантна и впечатляваща декорация за пищното ви парти. Всичко зависи от вашите изисквания и предпочитания, а ние сме насреща, за да вложим целия си творчески потенциал за изграждане на вашия проект.

“За да постигнете мечтаната сватба, за да я обвиете в материя, ще Ви помогнем ние, с цялата компетентност и професионализъм, които позицията на сватбени агенти ни е отредила. Доверявайки ни организацията на Вашия специален ден, Вие ще спечелите помощници, съмишленици, консултанти, които ще направят по-лека и приятна всяка следваща ваша крачка, с която се приближавате към олтара.”

Светлана Пискунова, собственик на сватбена агенция „Перфекта“

Mobile: +359 888 726 707 (Viber, Whats App)

E-mail: info@agenciaperfecta.com

Website: www.agenciaperfecta.com

Facebook: www.facebook.com/perfectaweddings

Instagram: www.instagram.com/perfecta_weddings