Сватбен комплекс „АМАYA BEACH“ е най-големият център за организиране на сватби, корпоративни събития, абитуриентски балове, кръщенета и юбилеи по Южното Черноморие.

Разположен на плажната ивица на кв. Крайморие, само на 10 км. южно от центъра на Бургас и на 20 км. северно от Созопол. Между прохладата на гората и бриза на морето, сватбен комплекс „АМАYA BEACH“ ще ви впечатли с модерния си дизайн, изискана кухня и добро обслужване.

Комплексът функционира в периода 1-ви Май до 30-ти Октомври и предлага три стилно обзаведени локации:

Зала ‘Море’– изпълнена в средиземноморски стил, създава атмосфера на спокойствие и уют. С капацитет до 120 места, тя е идеалното място за тези, които искат сватба в интимна и елегантна обстановка.

Сватбен комплекс сватба сватба на плажа сватба на морето

Зала ‘Парк’ от своя страна, възхищава гостите със своя градински стил и капацитет от 200 места. Тук, сред зеленината и красота на гората, можете да се потопите в магията на природата, докато споделяте своя специален сватбен ден с вашите гости.

Сватбен комплекс сватба сватба на плажа сватба на морето

Ресторантът на открито предлага още едно прекрасно пространство за вашата сватба. С капацитет от 120 места и невероятна гледка към бургаския залив, тук може да се насладите на вашия специален ден под открито небе.

Сватбен комплекс сватба сватба на плажа сватба на морето

Но това не е всичко – ‘Амая Бийч’ ви дава възможността за провеждане на церемония на плажа,парка или край басейна. С бриза и звуковете на морето като фон, вие и вашите гости можете да се отдадете на магията на този емоционален момент.

Едно от най-забележителните предимства на ‘Амая Бийч’ е липсата на ограничения за продължителността на сватбеното събитие и музиката. Това ви дава възможност да се забавлявате до късни часове, без да се притеснявате за времето.

Сватбен комплекс ‘Амая Бийч’ предлага перфектната симбиоза между незабравимите моменти на сватбения ден и обвитите в лукс и природна красота. Тук вашият ден на радост и обич се среща с елегантност и уникално преживяване, което ще бъде запечатано в спомените на всички присъстващи.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Комплекс Амаya Beach притежава особена магия и впечатлява със своята история.

Тук през 80-те години се е намирал култовият ресторант „ КОКОШКИТЕ”. За онова време е  бил  огромен по мащабите си, а от кухнята му излизали уникални ястия. Всичко е било прясно и вкусно и се е сервирало направо от градината, защото ресторантът е бил собственост на АПК. От където директно са се доставяли в изобилие зеленчуци, плодове, вино и ракия. В ресторант „КОКОШКИТЕ” са организирани безброй сватби, кръщенета и рождени дни, на клиенти от цялата страна.

Ресторантът е разполагал и с ВИП зала за СОЦ величията, като в зала „Бъчвата”,  право на достъп получавали само отбрани клиенти.
След разпадането на АПК духът на „Кокошките” се губи и той затваря.

И така до 2016 година, когато заведението е реставрирано и носи модерното име  „АМАYA BEACH”. Комплексът съчетава духа на едни от най-хубавите и емоционални спомени от СОЦ-а със съвременна атмосфера. А то го прави несъмнено едно от най-атрактивните и впечатляващи места на Южното Черноморие.