Сезонът на сватбите вече чука на вратата, а повечето от нас с трепет и вълнение очакват да се потопят в магията на любовта. И докато някои трескаво се готвят за големия си ден и планират и отмятат задачи от натоварения си график, то други вече са получили покана и се вълнуват не по-малко за сватбата на най-добрата си приятелка, симпатичния колега или втората братовчедка, която най-после се реши. И разбира се, искат да се откроят, подарявайки най-ефектните подаръци или отправяйки най-оригиналните сватбени пожелания.

Ние от Amaya Beach, като една истинска фея на любовта, сме тук, за да ви помогнем в тази нелека задача.

Романтично или забавно? Изберете подходящия тон

Първата стъпка към създаването на идеалните сватбени пожелания е да изберете подходящия тон. Той може да е формален, романтичен, за защо не и закачлив – ако сте по-близки с младоженците или знаете, че те имат чувство за хумор и не биха се засегнали. Изборът на тон трябва да отразява вашите отношения с брачната двойка и общия стил на сватбата.

Включете лични елементи и общи спомени

Най-добрите сватбени пожелания са тези, които са лични и уникални. Включете специални спомени, общи интереси или хумористични моменти, които ще направят вашето пожелание още по-особено и значимо за влюбените.

Завършете подобаващо

Сватбените пожелания са възможност да споделите своята радост и щастие за брака на вашия приятел или любим човек. Независимо дали избирате да напишете нещо формално или нестандартно, важно е да се изразите с искреност и любов.

Ако все пак не сте от сантименталните и писането не е силната ви страна, Amaya Beach подбра за вас някои от вечните сватбени пожелания:

 • Сватба на плажа – любов и мечти,
  обещание вечно морето шепти…
  Щастливи бъдете – сега и всеки следващ ден,
  желая ви обич, споделеност и полет вдъхновен!
 • Вашата сватба е като перфектната вълна – красива, мощна и напълно неповторима. Пожелаваме ви да продължите да се наслаждавате на всеки момент от този чудесен път заедно, който наричаме брак.
 • За вашият специален ден ви пожелаваме,
  все така един на друг да се възхищавате.
  Все едно за пръв път се виждате,
  а мисълта да не сте един до друг да ненавиждате.
  Заедно да сте по-силни, едно цяло –
  една душа в различно тяло.
  Щастие да изпълва дните ви,
  а любовта да сбъдва мечтите ви!

Пожелаваме ви да сте много щастливи и завинаги заедно: като Ин и Ян, дори и понякога да се карате като Том и Джери!

 • Нека любовта ви винаги се увеличава: като данъците.
  Нека страстта между вас да е безкрайна: като телевизионните драми.
  Нека вашите целувки са безбройни: като празните обещания на правителството.
  Нека враговете ви бъдат изхвърляни навън: като пушачите.
 • Сватбата е изкуството да разрешавате заедно проблеми, които поотделно не бихте имали. Но поотделно не бихте се чувствали така, както се чувствате сега! Важното в брака е да се карате в хармония. Но караниците могат да се избегнат, тъй като единият от двамата винаги има право – другият е съпругът.
 • Едно „да” дава началото на дълъг съвместен път, през който ще се подкрепяте, изникнат ли трудности. Пожелаваме ви да им устоите, и заедно докрай да продължите. Този път, който сте поели няма да е винаги лесен, но любовта, която ви обединява ще ви помогне в пътуването. Прегръщаме ви.