Фотографията е способността да уловиш мига, а любовта е изкуството да осмислиш живота. Двете неща са неразривно свързани, обединени под общия знаменател „вечност“, ето защо ние от Амая Бийч решихме да отправим едно предизвикателство към всички сватбени фотографи. Включете във фотоконкурса „Сватба на морето“, покажете ни най-чувствените си сватбени снимки и имате шанса да спечелите 1200 лева!

Всички, които желаят да участват в атрактивната фото надпревара „Сватба на морето“, трябва да изпратят на pr.amayabeach@gmail.com най-добрата си фотография от сватбена церемония, проведена на морския бряг, придружени от името на автора и телефон за връзка. Крайният срок за изпращане е 31-и юли. В началото на август всички снимки ще бъдат поместени в специална галерия в сайта на Амая Бийч, където в рамките на един месец всеки ще може да гласува за своя фаворит.

Авторът на снимката, събрала най-много гласове ще спечели голямата награда – 1200 лева. Организаторите са предвидили и специален приз в категория „най-коментирана“ снимка. На нейния автор ще бъде присъдена награда в размер на 800 лева.

Очакваме ви!